Over ons

Stairway is een familiebedrijf opgericht in 1991 en gespecialiseerd in de productie van trappen en balustraden. In onze ogen is een trap meer dan een functionele verbinding. Een trap is bepalend voor het karakter van een gebouw en de inrichting van een hal of vide. Een trap brengt dynamiek in een gebouw, puur doordat hij uitnodigt tot lopen. Technische perfectie geeft zelfs de meest eenvoudige trap een uitzonderlijke uitstraling.

Wij geloven in vakmanschap en vinden het een leuke uitdaging om van het ontwerp van de architect een gerealiseerd product te maken. Onze grootste kracht ligt in inventiviteit, het bedenken van de juiste constructie en productiemethode voor een trap of balustrade. We zorgen voor een duidelijke tekening en overleggen met de aannemer om het bouwproces soepel en veilig te laten verlopen.

Voor het leveren van een goede steektrap, een spiltrap of een speciaal ontworpen trap, balustrade of leuning bent u bij Stairway Trappen aan het juiste adres. Met een team van uitsluitend vaklieden verzorgen we het ontwerp, de productie in eigen moderne werkplaats en de montage en plaatsing op de uiteindelijke locatie.

Of het nu gaat om een aansluiting tussen oud en nieuwbouw, of het succesvol combineren van materialen, zoals natuursteen, kunststof, hout en staal, Stairway heeft de passende oplossing!